Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormány politikájáról is szó volt napirend előtt, az Országgyűlés hétfői ülésén.
Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese Orbán Viktor múlt heti nyilatkozatára emlékeztetett, miszerint ő is bérből és fizetésből él.

Az ellenzéki politikusnak a kormányfő szavairól egy Bödőcs Tibor idézet jutott az eszébe: „a miniszterelnök ne viccelődjön, én sem lopok”.

Harangozó szerint a kormányfő kijelentése megmutatja, mennyire cinikus, hazug és korrupt a kormányzás, amelyet Orbán Viktor fémjelez.

A szocialista politikus elmondta, 92 ezer ember több mint egy éve nem talál munkát, negyedmillióan vannak munka nélkül, 128 ezren semmilyen ellátást nem kapnak.

Szóvá tette, hogy nem volt olyan rendelet a járvány alatt, hogy a járványkezelés költségeihez a politikusoknak is hozzá kell járulnia.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztérium parlamenti államtitkára a baloldali és a mostani kormány válságkezelését vetette össze.

Szerinte 2010 előtt elvettek a nyugdíjasoktól, az orvosoktól, a közalkalmazottaktól, a családoktól, a mostani kormány igyekezett mindenkinek valamivel többet adni, vagy a hitelmoratóriummal kisegíteni a vállalkozásokat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: