Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

És van bőr a képén. Orbán ma azt mondta, hogy – ahogy minden bérből és fizetésből élőt – őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él.

Ő, aki soha egy percet nem dolgozott a Parlament falain kívül. Ő, aki maximum mások béréből és fizetéséből élt mindig is. Ő, aki nem miniszterelnökként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, hanem tolvajként, aki ellopott egy országot.

Ez az ember ma azt hazudta, hogy ő tudja, milyen bérből és fizetésből élni. Egy frászt tudja. Lövése nincs arról, mit jelentenek a bizonytalan mindennapok, ahol csak két dolog biztos: az alacsony fizetés és a növekvő ár.

A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem. Orbán legszűkebb köre a válság alatt is 800 milliárddal lett gazdagabb. Nekik a jövő kiszámítható maradt: dől a lé, ahogy eddig is. Minden más meg legyen a bérből és fizetésből élők baja, ahogy eddig is.

Még pár hónap, és a kiszámítható jövő teljesen mást fog jelenteni tolvajnak és tisztességes magyarnak egyaránt. Egészen pontosan ezt:

Fizessenek meg a tolvajok, éljenek végre jól a magyarok!

#jakabpéter #jobbik #fizessenekmegatolvajok

 

Forrás: Jakab Péter közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: