Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Molnár Gyula korábbi MSZP elnök közösségi oldalán már toborozza az ellentábort.

A politikus kifakadt facebook oldalán. Mint írja:

Kövér László, mint Magyarország következő köztársasági elnöke? NA NE MÁR!

Az a Kövér László, aki szerint az ellenzéki pártok „moslékkoalíciót” alkotnak? Az a Kövér László, aki alpári stílusban sértegeti az Országgyűlés ellenzéki nőtagjait?

Az a Kövér László, aki kénye-kedve szerint milliókra büntet ellenzéki képviselőket, de akinek a munkájukat nem végző, bizottsági üléseket távollétükkel szabotáló fideszes képviselőkre egy szava sincs?

Az a Kövér László, akinek „köteles beszédére” még ma is sokan emlékeznek? Az a Kövér László, aki most harcos konzervatív-kereszténydemokrata álcában tetszeleg – de aki a rendszerváltás előtt éveken át sertepertélt az MSZMP háza tájékán?

Márpedig ebből a Kövér Lászlóból jövőre köztársasági elnök lehet, ha Orbán Viktor ezt adja parancsba a „133 legbátrabbnak”. 2022-ben ugyanis még a parlamenti választás előtt kerül sor az új államfő megválasztására – tehát a Fidesz-kétharmad fog új elnököt választani. Az a fideszes többség, amely remélhetőleg áprilisban megszűnik.

Nem hagyhatjuk, hogy Kövér László legyen Magyarország első számú közjogi méltósága – ezért a köztársasági elnök megválasztásának szabályaira vonatkozó javaslataimat ismét benyújtom: jövőre az új parlament válasszon új államfőt, 2027-től pedig legyen közvetlen elnökválasztás!

Amint a Závecz Research felmérésének eredménye mutatja: a megkérdezettek többsége egyetért kezdeményezésemmel!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: