Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Teljes szolidaritásom Jakab Péternek!
Kövér-ellenőr elvesztette a maradék józan eszét! Kiállunk egymásért, minél jobban szorítanak, annál erősebb lesz az ellenzéki összefogás!

Egy hónappal ezelőtt a párbeszédes Tordai Bencet büntette Kövér és a Fidesz-KDNP 8 millió forintra azért, amiért Varga Mihálytól az ülésteremben megkérdezte, hogy miért vett el 9,5 milliárd forintot a 2. és 3. kerület egészségügyi ellátásától. Tordai Bence azt tette, ami a képviselői kötelessége. Jakab még ennél is kevesebbért kapott fizetéselvonást.

Még diktatúrákban sincs olyan, hogy egy képviselőnek kevesebb joga van, mint egy embernek az utcán. Ez már bőven az alapvető szólásszabadság lábbal tiprása, amit Kövér művel. Egy kérdésért a miniszterhez, vagy pláne azért, mert a ficsúr szót használjuk, nincs bíró, aki bárkit elítélne.

Kövér a legrosszabb házmester-tempót hozza, méltatlan a házenöki pozícióra, mondjon le, és a politikai pályafutását inkább valamelyik, a szívének oly kedves diktatúrában folytassa. Amit Kövér csinál, az ezerszer szégyenteljesebb, mint Szájer tornamutatványa.

Rettegnek ezek a senkiháziak, mert tudják, hogy jövőre vége a tolvaj királyságuknak. Összetartunk, nem ijedünk meg, folytatjuk! #Párbeszéd #ellenzékiösszefogás #kormányváltás

Forrás: Szabó Tímea közösségi oldala


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: