Megosztom másokkal is:

Orosz Anna a Momentum képviselőjelöltje ma megtette a rendőrségi feljelentést.

A hír előzménye, hogy az előválasztáson riválisként indul egymás ellen a Momentumos Orosz Anna és a DK-s Gy. Németh Erzsébet. Érdekes módon ahogy ez napvilágot látott megjelentek a választók postaládáiban Gy. Némethet gyalázó szórólapok a Momentum logójával.

Egy bökkenő van, ezt a szórólapot nem a Momentum készítette.

Ugyanilyen szórólapos összeugrasztási kísérlettel már próbálkoztak Zuglóban is, ahol Tóth Csaba ellen bejelentkező Hadházy Ákosról kezdtek el hasonló anyagot terjeszteni. Úgy tűnik a jobboldal azt gondolja ezzel a módszerrel össze tudja ugrasztani az ellenzéket.. ez is mutatja, hogy már lélekben elengedték ezt a választást.

Azért zavarokat próbálnak kelteni.

De csúnya vége lehet a dolognak, ugyanis most rendőrségi ügy lesz a dologból. Orosz anna közösségi oldalán osztotta meg:

Rágalmazás és félretájékoztatás vádjával tegnap ismeretlen tettes ellen feljelentést tettem a rendőrségen, miután Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettesről olyan lejárató szórólapokat terjesztettek, amit hamis módon a Momentum logójával láttak el.

A Momentum nevének, logójának törvénytelen felhasználásával próbálták megtéveszteni az újbudaiakat, rossz színben feltüntetni a Momentumot és Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettest is.

Nem a XI. kerület az egyetlen hely az országban, ahol így próbálják meg összugrasztani az ellenzéket. Persze sikertelenül. Ez a próbálkozás is nagyon átlátszó volt. Szomorú, hogy ellenfeleink ahelyett, hogy Újbuda épülésén és fejlődésén dolgoznának, erre fecsérlik el az energiájukat. Csak a hazudozás és a rombolás. Ez az a szemlélet, amit 2022-ben közös erővel le akarunk váltani!

Arra kérlek benneteket, ha bármi információtok van a hamisított szórólapokkal kapcsolatban, személyesen, e-mailben, telefonon vagy itt a Facebookon jelezzétek nekünk!
Ahogy eddig, mi a jövőben is tisztességes, konstruktív és a programok mentén zajló kampányt folytatunk.

Ha pedig szövetségeseinket aljas eszközökkel támadják, minden erőnkkel meg fogjuk védeni őket! Nem egymást, hanem a Fideszt akarjuk legyőzni, hogy az Orbán-kormányt leválthassuk, és közösen egy tisztességes, fejlődő, európai Magyarországot építsünk!

Az előválasztáson induló jelölteknek ezúton is sok sikert kívánok! Bármelyikünk is kerül ki győztesen, jól fog járni vele Újbuda!


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --