Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orosz Anna a Momentum képviselőjelöltje ma megtette a rendőrségi feljelentést.

A hír előzménye, hogy az előválasztáson riválisként indul egymás ellen a Momentumos Orosz Anna és a DK-s Gy. Németh Erzsébet. Érdekes módon ahogy ez napvilágot látott megjelentek a választók postaládáiban Gy. Némethet gyalázó szórólapok a Momentum logójával.

Egy bökkenő van, ezt a szórólapot nem a Momentum készítette.

Ugyanilyen szórólapos összeugrasztási kísérlettel már próbálkoztak Zuglóban is, ahol Tóth Csaba ellen bejelentkező Hadházy Ákosról kezdtek el hasonló anyagot terjeszteni. Úgy tűnik a jobboldal azt gondolja ezzel a módszerrel össze tudja ugrasztani az ellenzéket.. ez is mutatja, hogy már lélekben elengedték ezt a választást.

Azért zavarokat próbálnak kelteni.

De csúnya vége lehet a dolognak, ugyanis most rendőrségi ügy lesz a dologból. Orosz anna közösségi oldalán osztotta meg:

Rágalmazás és félretájékoztatás vádjával tegnap ismeretlen tettes ellen feljelentést tettem a rendőrségen, miután Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettesről olyan lejárató szórólapokat terjesztettek, amit hamis módon a Momentum logójával láttak el.

A Momentum nevének, logójának törvénytelen felhasználásával próbálták megtéveszteni az újbudaiakat, rossz színben feltüntetni a Momentumot és Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettest is.

Nem a XI. kerület az egyetlen hely az országban, ahol így próbálják meg összugrasztani az ellenzéket. Persze sikertelenül. Ez a próbálkozás is nagyon átlátszó volt. Szomorú, hogy ellenfeleink ahelyett, hogy Újbuda épülésén és fejlődésén dolgoznának, erre fecsérlik el az energiájukat. Csak a hazudozás és a rombolás. Ez az a szemlélet, amit 2022-ben közös erővel le akarunk váltani!

Arra kérlek benneteket, ha bármi információtok van a hamisított szórólapokkal kapcsolatban, személyesen, e-mailben, telefonon vagy itt a Facebookon jelezzétek nekünk!
Ahogy eddig, mi a jövőben is tisztességes, konstruktív és a programok mentén zajló kampányt folytatunk.

Ha pedig szövetségeseinket aljas eszközökkel támadják, minden erőnkkel meg fogjuk védeni őket! Nem egymást, hanem a Fideszt akarjuk legyőzni, hogy az Orbán-kormányt leválthassuk, és közösen egy tisztességes, fejlődő, európai Magyarországot építsünk!

Az előválasztáson induló jelölteknek ezúton is sok sikert kívánok! Bármelyikünk is kerül ki győztesen, jól fog járni vele Újbuda!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: