Borkai Zsolt
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pikáns részletek derültek ki a buliról, egy szemtanú szerint „Zsoltra kifejezetten nyomultak a lányok”.

Tanúvallomások és dokumentumok alapján tényfeltáró cikksorozatot indított a Hvg360 a Borkai-sztori eddig ismeretlen részleteiről.

Az első részt olvasva a három évvel ezelőtti buli kulisszái mögé pillanthatunk be. Kiderült többek között, hogyan érkeztek a parti résztvevői, kik szervezték, mi történt másnap, és hogyan csúszott ki Borkaiék kezéből az irányítás.

Bár összeszokott társaságnak tűnhettek, így együtt először vettek részt ilyen hajós kiruccanáson. A hat férfi mindegyike a győri vállalkozói elit krémjéhez tartozott, amelynek a motorja három barát: Rákosfalvy Zoltán mellett egy ismert győri milliárdos nagyvállalkozó, János, valamint Győr első embere, Borkai Zsolt akkori fideszes polgármester, olimpiai bajnok tornász.

Ervin, a különcként bemutatott győri vendéglátós értetlenkedett, amikor meglátta a nőket, de Rákosfalvy erre csak annyit mondott neki: jó buli lesz.
A repülőút nagyjából 3000 euróba került, a hajót pedig 2900 euróért bérelték ki négy napra, ami olcsónak számított, mert ekkor még előszezon volt.

Egy szemtanú szerint „Zsoltra kifejezetten nyomultak a lányok”, a vendéglősnek nem tettek ajánlatot, Ervint megdöbbentette, amit látott, nem nagyon érdekelte, ami ott folyt.
A 7-es számú tanú azt vallotta, szó sem volt előre megbeszélt s@#xről, egyszerűen így alakult.

Azt, hogy a s@#x közben képek, sőt videók készültek, a férfiak egyike sem vette észre, de leginkább azért, mert amikor már forró lett a buli, az est „főszereplői” már túl sokat ittak. És a vallomások alapján úgy tűnik, hogy megbíztak a nőkben.

A lányokat másnap reggel fizették ki, 800–1000 euró volt „a tiszteletdíjuk”.
A férfiak gyanútlanul folytatták a még három napig tartó hajós kiruccanásukat. A rá következő napokban már messze nem akkora lendülettel ittak, mint az első este.

Forrás: Telex


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: