Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Új hét, új stílus – mondhatnánk a miniszterelnök legfrissebb posztja alapján, ami igazi lájk- és kommentgenerátor tartalom a Facebookon.

Orbán most nem jelentett be, pedig annak is nagy mestere (bár végülis ki jelentsen be, ha nem a miniszterelnök), hanem kérdezett, méghozzá ezt:

„Hahó, fészbukosok! Ki örül az esőnek? Kommentben várom a tageket // Who likes the rain? Tag someone in the comment section!”

 

Lehet, hogy a miniszterelnök még később is jelentkezik időjárástartalmú bejegyzéssel, de ha mégsem tenné: heves zivatarokra van kilátás öt megyében, ide narancssárga, másodfokú figyelmeztetést is adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Öt megyére másodfokú (narancssárga) figyelmeztetést adtak ki. Kovászos uborkát, sajnos, még nem lehet érlelni.

Orbán amúgy hatodik lett a heti lájkbajnokságban, míg Karácsony Gergely, aki bejelentette, hogy megméretteti magát a miniszterelnök-jelölti előválasztáson, az első helyet szerezte meg. A miniszterelnök legnépszerűbb posztja múlt héten a Karikó Katalinnal közös képe lett, ez 37 ezer interakciót generált.

Forrás: Telex / Orbán Viktor közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: