Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

 Jámbor András az MSZP-Párbeszéd által is támogatott független képviselőjelölt tüntetést szervez Orbán legújabb aljassága ellen.

A civil aktivista, aki korábban a Mérce főszerkesztője volt, most a Szikra mozgalom jelöltje a Józsefvárosi és Ferencvárosi közetben. Éppen ott, ahol a kormány gigahitelekből fel akarja építeni a Kínai egyetemet.

Röviden a konstrukcióról: Hitelt vesz fel a magyar állam Kínától, hogy kínai építőipari vállalatok felépítsenek egy épületkomplexumot, amelyet átadunk a kínai Fudan egyetem részére.

Mintha csak valakitől kölcsön kérnénk egy autó vásárlására, amely autót aztán ajándékba oda is adnuk az illetőnek. Ja és még az említett autót is az illetőtől vásáronlnánk.

Jámbor szerint kedden dönt az Alkotmánybíróság, hogy megsemmisíti-e a gyülekezési jog magyarországi korlátozását.

A jogi érvek egyértelműek, ez a fajta tiltás így, ebben a formában elfogadhatatlan!

Mi készülünk. Ha keddig csatlakoztok 5000-en, és aláírjátok, hogy tüntetnétek a Diákvárosért, a Fidesz ellen, akkor – amennyiben az Alkotmánybíróság eltörli a tüntetések korlátozását – mi azonnal meghirdetjük a tüntetést, és jövő szombaton már az utcán leszünk, hogy tiltakozzunk az országot eladósító Fundan egyetem és a Fidesz ellen, hogy tiltakozzunk a Diákváros projekt eltörléséért, hogy kiálljunk a 8-12000 megfizethető lakást jelentő projektért!

Ha készen állsz, legyél az 5000 egyike, csatlakozz te is a linken (kattintson)

Legyünk ott minél többen, hogy a hatalom meghátráljon! Kérjük ossza meg ezt a cikket másokkal is, hogy a hatalom lássa, nem tehet meg mindent!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: