Jakab Péter - Fotó: atv
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán ma nem a rádióban mondott nagyot, hanem a portói EU-csúcson – véli a Jobbik elnöke.

Jakab szerint: Így nem csak mi hallhattuk, hanem egész Európa, hogy az Orbán-kormány messze Európa előtt jár, de olyan jóságosak vagyunk, hogy hajlandóak vagyunk átadni a titkot.

Orbán ugyanis azzal büszkélkedett, hogy ő idehaza munkaalapú társadalmat hozott létre, és készen áll arra, hogy elárulja a receptet Európának is.

Eszerint szívesen elmondja, hogyan kell alacsonyan tartani a béreket, hogyan kell alaptörvényellenesen rabszolgaként túlóráztatni a dolgozót, hogyan kell Európa legrövidebb álláskeresési támogatása után 56 ezres közmunkára küldeni a munkáját vesztett melóst.

Szerintem erre a „titokra” a nyugati világban nem kíváncsiak. Ők ugyanis nem (rabszolga)munkaalapú, hanem tudásalapú társadalmat építenek.

A különbség az, hogy ők meg is élnek a munkából. Mert nem az olcsósággal, hanem a minőséggel akarnak versenyképesek lenni, azt pedig meg kell fizetni. Nyugaton. Nálunk nem.

Itt Orbán nemrég azzal büszkélkedett szaúdi befektetők előtt, hogy a magyar melós a minőségéhez képest feltűnően olcsó. Igen.

Ez a munkaalapú társadalom, ahol rabszolgaként kezelik az embert a saját hazájában.

Jobb lenne, ha Orbán egyszer az életben nem tanítani menne egy EU-csúcsra, hanem tanulni. Lenne mit. Szerénységet és valódi kormányzást.

Jólétet minden magyarnak!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: