Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Többek között azért jó az előválasztás intézménye, mert ilyenkor mutatkozik meg, hogy vannak igen értékes emberek a pártokban.

Nem egy új néz, hanem igazi klasszikus, mégis azt kell mondani, hogy bár ilyenek lennének a magyar politikusok, mint az MSZP jelöltje a Kispest-Pesterzsébeti előválasztáson.

Hiller István volt oktatási miniszter igen üde színfoltja a magyar politikának. Hiller doktor ugyanis nem bortányaival került a politika élvonalába, hanem az intellektusával. Ritka az ilyen politikus. Sajnos

Az MSZP kezdettől fogva vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel a Párbeszéddel együtt abban, hogy minden körzetben a szerintünk legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Meggyőződésünk, hogy Budapest 16-os számú választókerületében ez a személy Hiller István, az MSZP Országos Választmányának elnöke, az Országgyűlés alelnöke, aki az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje az előválasztáson.

Egyéni képviselőként és az országos politikában végzett munkája alapján Hiller István négy választáson is kiérdemelte a pesterzsébetiek és a választókerületek megváltoztatása után már a kispestiek bizalmát is.

Az MSZP és a Párbeszéd pedig úgy gondolja, hogy az előválasztást követően 2022-ben ő a legalkalmasabb arra, hogy immáron ötödik alkalommal is legyőzze a Fideszt, és tovább folytassa Pesterzsébet és Kispest érdekeinek képviseletét, hozzásegítve Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető! 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: