Megosztom másokkal is:

Szomorú volt számomra úgy beszélni az Egyenes Beszédben a mai közérdekű munkámról, hogy tudtam, egy ideig biztosan nem fogok az ATV stúdióiban, műsoraiban szerepelni.

Végtelenül hálás vagyok az adó minden munkatársának azért, hogy az elmúlt években sokat elmondhattam Önöknek az általam feltárt vagy fontosnak tartott ügyekből.

Ma , a Sajtószabadság Világnapján, a Klubrádióval való szolidaritás jegyében mégis meg kellett hoznom egy nehéz döntést: amíg a Klubrádió helyzete nem rendeződik, nem tudok eleget tenni az ATV meghívásainak.

A Klubrádiótól törvénytelenül elrabolt frekvenciát ugyanis a hatalom önkényesen az ATV-vel azonos érdekeltségbe tartozó Spirit FM rádiónak adta.

Tudom, hogy abban a rádióban is kiváló emberek fognak dolgozni, de a szolidaritás és a valódi ellenzékiség most megköveteli ezt a nehéz döntést.

Az okokról Tamás Gáspár Miklós ma részletesen és nehezen kikezdhető logikával írt, én legalábbis nem találtam rajta fogást.

Remélem, hogy ez az ügy meg fog oldódni mihamarabb. Ha sokan állunk ki a sajtószabadság mellett és a propaganda ellen, akkor biztosan meg fog. Remélem, hogy akkor újra részese lehetek ezeknek a műsoroknak!

Frissítés: nagyon rövid idő alatt meglepően sok reakciót kaptam a posztra. ami a Klubrádió melletti komoly kiállást jelenti.

Azt is ki kell hangsúlyozni viszont, hogy a Spirit FM csak addig használja a frekvenciát , amíg a Klubrádió vissza nem kapja azt. Legyünk örök optimisták, még ha szörnyen nehéz is!

Őszintén bízom benne, hogy a körülmények gyorsan változni fognak, mindannyiunk érdeke, hogy mindkét megmaradt műhely minél több emberhez juttathassa el az igazságot. Rajtunk is múlik!


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --