Jakab Péter - Fotó: atv
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Épp csak azt nem mondta ki ma Orbán a rádióban, hogy a magyar a hibás – kezdte kommentárját a Jobbik elnöke, Jakab Péter.

A miniszterelnök-jelölt szerint: Orbán azt állítja, hogy a kormány elegendő támogatást adott ahhoz, hogy itt mindenki túlélje a válságot, de a magyar már csak olyan, hogy sohasem elégedett.

Emlékszem, amikor a válság kezdetén azt javasolta, hogy a dolgozó üljön le a munkaadójával, és egyezzenek meg a hogyan továbbról.

Aztán Orbán jobbkeze, az Iparkamara elnöke intézte el annyival a válságot, hogy itt olyan sokan mennek tönkre, hogy azzal ők nem tudnak mit kezdeni.

Aztán hiába követeltük, hogy a kormány adjon a bajba jutottaknak 80 százalékos bértámogatást, meg magasabb álláskeresésit, vagy hogy engedje el legalább a minimálbérnél az adót, nem tett semmit.

Annyit mondott, hogy együttérez mindenkivel. Az eredmény: közel félmillió munkanélküli, több mint kétmillió létminimum alatt élő magyar, becsődölt vállalkozások.

Ezzel legyünk elégedettek? Azzal, hogy a Fidesznek csak önmaga számít, mindenki más meg maximum csak egy elégedetlen proli?

Igen, a Fidesz nagyjából ennyit gondol a magyarokról. Én meg azt, hogy azért mégiscsak a nép az úr.

A nép pedig nem felejt. Leszünk mi még elégedettek!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: