forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Megosztom másokkal is:
  • 1.2K

Gyakorlatilag sikerült összeomlania annak a gyenge vádaskodásnak, amivel a baloldalt támadják.

Hiába sikerül szinte minden nap elmondani azt a mondatot, hogy a “baloldal oltásellenes” mára már ott tartunk, hogy nem csak a baloldal az, hanem a magyar tudós Karikó Katalin is, aki részt vett a Pfizer vakcinájának kifejlesztésében.

Igen, már ő is oltásellenes. Ez után vajon van még ember, aki elhiszi ezt a nevetséges vádat a kormánynak?

Erről írt Szabó Tímea a Párbeszéd társelnöke közösségi oldalán:

A kormány szerint már Karikó Katalin és a Magyar Orvosi Kamara is az “oltásellenes csoportok” tagjai.

Kaptam egy propagandalevelet Rogánéktól “Kormányzati Tájékoztatási Központ” álnéven, amelyben azt írták, hogy “az oltásellenes csoportok többféle módon folytatják kampányukat.

Ennek egyik formája az, hogy kétségbe vonják egyes vakcinatípusok hatékonyságát. Ezért a kormány nyilvánosságra hozta az oltások utáni fertőzési és halálozási adatokat. Ezekből az adatokból JÓL LÁTHATÓ, hogy mindegyik vakcina után kevesebb mint egy százalék a megbetegedések aránya.”

Ez a levél közvetlenül azután ment ki millióknak, hogy a kormány hamisított egy “vakcinahatékonysági” táblázatot, amelynek se füle, se farka, aminek kb. annyi értelme van, mint a Dörmögő Dömötört a Nemzeti Sporthoz hasonlítani (via Mérő László).

A táblázatot szakértők – beleértve Dr. Karikó Katalin biokémikust, aki kulcsszerepet játszott a Pfizer vakcina kifejlesztésében, és az orvosi kamarát is – azonnal ízekre szedték, mondván értelmetlen, semmi nem derül ki belőle.

Az pláne nem, amit a kormány kétségbeesetten próbál bizonyítani, miszerint a kínai vakcina hatékonyabb, mint a Pfizer vagy más nyugati vakcinák.

Tehát amire a kormány azt mondja, hogy “ezekből az adatokból jól látható”, abból valójában ez égvilágon semmi nem látható. Sőt.

A lebukás nyilván rettenetesen fáj Orbánnak és Rogánnak, ezért már muszáj odáig menniük, hogy a legelismertebb szakértőket és szervezeteket is “leoltásellenesezik”.
Szánalmas ez a vergődés. Fáj a kormánynak, hogy nem tudják ész nélkül agymosni az embereket.

Fáj nekik, hogy vannak még független szakértők, akik elmondják az igazságot.
A kormány hazudozása viszont nem csak aljas, hanem életveszélyes is.

A mellébeszéléssel, a vagdalkozással elbizonytlanítják az embereket akkor, amikor az államba vetett bizalom kulcsfontosságú ahhoz, hogy minél többen beoltsák magukat. Márpedig oltásra szükség van. Ahogy az őszinte kommunikációra is.


Megosztom másokkal is:
  • 1.2K

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --