Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz pártigazgatója építette fel azt a mechanizmust – hol listával, hol biztonsági erőkkel – ami biztosítja a kétharmadot. Legalábbis eddig.

“Amint megvan a 4 millió beoltott, együtt szurkolhatunk szombaton! A jegyértékesítés már megkezdődött” – mondta a szombati FTC-Mezőkövesd bajnoki mérkőzésről a tornaklub elnöke a Facebook-videójában.

Ne feledjük azonban, hogy ez csakis azoknak köszönhető, akik már több mint egy éve, éjt nappallá téve dolgoznak értünk a koronavírus elleni küzdelemben – posztolta Kubatov Gábor a Facebookon.

Hozzátéve: ők azok, akik a frontvonalban harcolnak, akik munkájukkal lehetőséget teremtettek arra, hogy napokon belül újabb lépéssel közelebb kerüljünk a régi életünkhöz.

“Egészségügyi dolgozók, katonák, rendőrök, egészségügyi adminisztrációs munkatársak és még sokan mások, akiknek hála ismét visszatérhetünk majd a lelátókra szurkolni”.

Kubatov Gábor arról is beszámol, hogy elindítják a ‘Nemzet Hősei’ kezdeményezést, hogy méltó módon köszönjék meg áldozatos munkájukat.

“Amikor meglesz a 4 millió beoltott, vendégül látjuk őket szombaton otthonunkban, a Groupama Arénában a hazai mérkőzésünkön” – mondja az FTC elnöke a videóban.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: