Orbán Viktor miniszterelnök A kép forrása: Orbán Viktor facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az elmúlt tíz évben többször tapasztaltuk, hogy a kormány imád olyan frázisokat elengedni, amik mutatósan vannak csomagolva, de valójában nincs bennük semmi.

Ilyen a most harsogva bejelentett pótlólagos nyugdíjemelés is, amelynek átlagos mértéke 900 forint, de van, aki 247 forinttal kap csupán többet.

A DK szerint ennél gusztustalanabb, aljasabb gesztust nem is tehetett volna az Orbán-kormány, mint hogy pár száz forinttal szúrja ki a nyugdíjasok szemét.

Varga Zoltán, a DK frakciószóvivője fél kiló csirkemellet vitt Orbán Viktor parlamenti irodájához, hogy megmutassa neki is: ennyire futja a 900 forintjából. Próbálja meg ezt enni egy hónapig, persze köret vagy savanyúság nélkül, hiszen a gázt is ki kell fizetni, amivel megsüti a csirkéjét!

Mi, európai magyarok nem alamizsnát akarunk, hanem méltó, békés, kiszámítható időskort, ami Európa más országaiban is mindenkinek kijár.

A DK ezért újra követeli, hogy adjanak egyszeri, 50 ezer forintos támogatást a nyugdíjasoknak! Egy becsületesen ledolgozott élet után a világ szégyene, hogy a kormány aprópénzzel próbálja lekenyerezni őket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: