Megosztom másokkal is:
  • 4.5K

A neves magyar virológus alaposan helyre tette Orbánèk statisztikáját.

Pár napja megjelent egy táblázat, amit a kormányzat tett közzè, amiből azt lehet leolvasni, hogy mennyire nem jó a Pfizer vakcina:

Ezt a táblázatot egèszítette ki a Pfizer vakcina elkèszítèsèben rèszt vevő magyar tudós, akit korábban Orbán Viktor is mèltatott:

A lentebb bemutatott tablazatot sokan elkuldtetek ezert kiegeszitettem a szukseges informacioval amit sajnalatosan lehagytak rola, az elhunytak korara nem tudok semmilyen adatot de egy ilyen kozlemenyben azt is kotelezo lett volna feltuntni.

Tehat 4 honap alatt halt meg 32 idos ember/100,000 Pfizer beoltottbol akiket az oregek otthonaban beoltottak es kronikus betegsegben szenvedtek.

A kinai vakicina esten 2 honap alatt halt meg 16 ember/100,000 beoltottbol akik kronikus betegsegben nem szenvedtek.

Meg kutatonak sem kell lenni ahhoz hogy valaki realizalja megfelelo kontrollal lehet csak osszehasonlitani valamit, vagy historic kontrollal.

A betegsegek mellett a beoltottak es elhunytak korat is fel kell tuntetni kulonben ez teljesen felrevezeto informacio.

Azt kellett volna feltuntetni hogy
Magyarorszagon 4 honap alatt 100,000 idos kronikus beteg emberbol hanyan halaloznak el az oregek otthonaban. Illetve kronikus betegseggel NEM rendelkezo 100,000 emberbol hanyan halnak meg 4 honap alatt.

A kronikus betegek vakcinalasara valo infot itt talaltam:

Magyarországra érkezett vakcinák típusa és mennyisége

Újabb vakcinaszállítmányok érkeztek. A Modernából hétfőn 68.400 adag oltóanyag érkezett, kedden a Pfizer 248 ezer adag, az AstraZeneca pedig 72 ezer vakcinát szállított, és még ma 100 ezer adag második oltáshoz használható Szputnyik vakcinaszállítmány is érkezik. Mindezekkel a regisztráltak első és második körös oltását fogják folytatni.


Megosztom másokkal is:
  • 4.5K

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --