Vágó István
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A népszerű volt televíziós egy esszében foglalta össze, milyen miniszterelnököt szeretne.

“Dobrev Kláráról sokan sok jót mondtak – mondanak.

Hogy több évtizedes államigazgatási gyakorlata van, hogy több nyelven beszél, hogy szakmáját (közgazdász, jogász) magas szinten tanította is, mára – mint az Európai Parlament alelnöke – fontos nemzetközi kapcsolatokat is kialakított.

És mindezt nőként, feleségként, három gyermek édesanyjaként. Mivel már voltak kalandjaim a médiában, valamivel bővebben jellemezném Klára nyilvános szerepléseit.

Ritka az olyan megszólaló, aki felkészülten, precízen fogalmazva, nyomdakészen tudja elmondani, amit fontosnak tart – ő ilyen.

És mindezt általában mosolyogva, könnyedén, érthetően. Nagyobb beszédeket is fejből mond el (a férjétől tanulta – vagy a férje tőle?), ezért azok sokkal hatásosabbak, mint a papírból nyökögőkéi. „Szereti a kamera” – ezt a szakmában így mondják…

Amióta politikai pályára lépett (EP-képviselőnek választották meg), rendszeresen visszatér választási programjához, beszámol megvalósulásának folyamatáról, a nehézségekről és a sikerekről egyaránt.

A sokak által kínosnak tartott kérdések elől sem tér ki. Felmenőit, szülőházát is sokan emlegetik, mégsem támad vissza azzal, hogy ugyanezeket miért nem vetik például Kövér házelnök szemére is…

Többször fejtette ki, hogyan ítéli meg saját családtörténetét, köztük gyakran emlegetett nagyapja tetteit, a gondjaira bízott cég(ek) dolgait, férje politikai pályáját. Ideális riportalany!

Nekem Klára rátermettsége meggyőző. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki a jelenlegi rendszer végét, és egy új, tisztességes és sikeres Magyarország megteremtését várja.

És ajánlom Klára figyelmébe is – ilyen miniszterelnökre lenne szüksége hazánknak, ezért üdvös lenne, ha elfogadná jelöltségét erre a posztra.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: