Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyakorlatilag tegnap megteltek a teraszok és az utcák. A kormány ugyanis a 3,5 milliomodik beoltott után újra engedélyezte a teraszok megnyitását a vendéglátó egységeknek.

Az nem kérdés, hogy szükség volt valamiféle bevételre a lassan egy éve zárva tartó üzleteknek, de kérdés, nem volt-e korai a nyitás.

Fotó: szegeder.hu
Fotó: szegeder.hu

A vakcinákról tudjuk, hogy a második adag beadása után nagyjából még egy hónap kell a teljes védettség kialakulásához. Azonban a 3,5 milliós szám még csak az első adag beadásáról szól.

Ráadásul tengap nem csak azok üldögéltek maszk nélkül a védőtávolságot nem betartva a teraszokon, akik már kaptak vakcinát, hanem mindenki aki szeretett volna.

Kár lenne azonban elvitatni azt, hogy a korlátozó intézkedések nagyon nyomasztották már a magyar társadalmat. Azonban kérdés az, hogy jó ötlet volt-e, pont most és pont így.

Fotó: telex

Önnek mi a véleménye erről?

[poll id=”52″]


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...