Czeglédy Csaba - Fotó: nyugat.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Persze nem hiszem, hogy bármit is elérnek ellen.

 

Czeglédy Csaba a DK képviselőjelöltje az az ügyévd aki már számtalan pert nyert Orbánék ellen, így nyílvánvalóan szálka a rendszer szemében.

Most olyan történetet osztott meg közösségi oldalán ami ha igaz, a legsötétebb maffiamódszerekre emlékeztet minket. A politikus bejegyzését teljes terjedelmében közöljük:

Még én is megdöbbentem az állampárt legújabb lépésén: a Fidesz most éppen a titkosszolgálatot küldte rám.

A napokban azzal szembesültem, hogy több idegen szervezetten figyeli a házat, ahol lakom. Majd amikor elindultam otthonról autóval, még követtek is. Pont úgy, mint a filmekben.

Azonban mivel helyismerettel nem rendelkeztek, könnyedén mögéjük kerültem, így a mellettem ülőnek sikerült lefényképeznie az autót.

Kissé bepánikoltak, amikor feltűntem mögöttük. Ügyfélkapun keresztül minden gépjármű lényeges adatait le lehet kérni, azonban a hivatalos nyilvántartás szerint a Mazdán lévő rendszám nem került kiadásra Magyarországon.

(Az autóról készített fotót és a hivatalos nyilvántartás hibajelzéséről készült képernyőmentést egy képre tettem, de kommentben a két képet külön is közlöm.)

Vajon rajtam kívül még hány ellenzéki politikust figyeltet meg a Fidesz? Hányunk háza előtt állnak autók, hányunk telefonjait hallgatják le, hányunk e-mailjeit olvassák?

Vajon mi lesz a következő lépés, a lakásaink bepoloskázása, gyermekeink vegzálása?
Egy azonban mindezekből teljesen biztos: a Fidesz már nagyon fél.

Persze, az is lehet, hogy a hirtelen feltűnt idegenek csak véletlenül sétálgattak céltalanul lakásom környékén, üldögéltek egy padon a ház mellett két fokban, továbbá könnyen lehet, mindennapos dolog, hogy hamis rendszámmal járnak autók a városban. Utóbbi esetben azért kérem a rendőrség hatékony fellépését.

Benneteket pedig arra kérlek, ha látjátok a P**-*** (a linkre kattintva Czeglédy Csaba facebook oldalán érhető el a rendszám) rendszámú Mazdát bárhol az országban, fotózzátok le a benne ülőket. Bizonyítéknak. Előre is köszönöm.
Izgalmas egy év lesz ez a választásokig.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: