Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Meglepő őszinteséggel beszélt a kínai járványügyi központ igazgatója arról, hogy az úgynevezett inaktivált vakcinák (ilyen a Sinopharm is) nem olyan jók, mint más, modernebb koronavírus elleni oltóanyagok, és nekik is el kellene kezdeni foglalkozni az mRNS-alapú technológiával.

Magyarországon bezzeg, ha valaki felveti a kormányzati csodafegyverrel, a Sinopharm vakcinával szembeni aggályokat, rögtön megkapja az „oltásellenes” jelzőt a propagandától!

Pedig tényszerűen állítható, hogy SEMMILYEN tudományos vizsgálat nem állapította meg a kínai vakcina hatékonyságát a 60 év feletti korosztályban.

Az egyetlen, az Egyesült Arab Emirátusokban végzett III. fázisú vizsgálat eredményei vannak az engedélyben, ahol feketén-fehéren az áll: összesen 100 idős embernek adták be a vakcinát, de mivel sem a kezelt, sem a kontroll csoportban nem volt megbetegedés, nem tudnak semmit a hatékonyságról mondani

Annyit viszont tudunk, hogy ebben a 100 emberben FELEANNYI volt az ellenanyagok szintje, mint a fiatalabbaknál (és negyedannyi, mint az mRNS-alapú Pfizer vakcina esetén).

Az is tény, hogy már a kínai főtisztviselő is felvetette, esetleg egy harmadik oltással lehetne javítania hatékonyságot.

Ennek ellenére a magyar kormány a kínai vakcinával leginkább éppen az időseket oltotta. Ez egyértelműen egy gyógyszerkísérlet!

Egy kísérlet eredménye persze lehet jó is, az idő fogja eldönteni, hogy ez a döntés csak végül jól elsült tisztességtelen lépés volt, vagy bűn.

De a KÍSÉRLETEK ALAPVETŐ ETIKAI KÖVETELMÉNYE, HOGY A BENNE LEVŐ RÉSZVÉTEL ÖNKÉNTES LEGYEN.

Senkit sem lenne szabad azzal zsarolni, hogy ha a kínait nem kéri, akkor a sor végére kerül! És senkit nem lenne szabad „oltásellenesnek” minősíteni, mert felveti ezeket az aggályokat!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: