Budapest, 2014. május 25. Deutsch Tamás, Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselője a pártszövetség eredményváróján Budapesten, a Millenárison az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azért hogy nem sül le a bőr a képükről…

Deutsch úgy véli, nem meglepő, hogy a miniszterelnök az elmúlt 30 év alatt vezető politikusként nem tudott annyit félretenni, hogy megtakarítással rendelkezzen.

“Öt gyereke van, építtetett egy családi házat és hétvégi házat is, tehát van mire költenie.

Az a legális jövedelem, amihez hozzájutott, annak a felhasználása teljesen normálisan követhető” – hangzott el a Telexnek adott nagyinterjúban.

A fideszes EP-képviselő úgy látja, Orbán Viktor nem ragaszkodik a hatalomhoz, inkább egy “sikerorientált ember, aki szeret gólt lőni” – írja szemléjében az index.hu

Szóba hozta a miniszterelnök legjobb barátját is, Mészáros Lőrincet, akivel kapcsolatban meggyőződése, hogy tisztességes módon gazdagodott meg.

Elmondása szerint az elmúlt 30 év biztosított olyan lehetőségeket a mai leggazdagabb magyaroknak, hogy a teljesítményük alapján meg tudjanak gazdagodni.

Nem hagyott szó nélkül azonban ellenzéki politikusokat sem: Hadházy Ákost egész egyszerűen „szegény, szerencsétlen pszichopatának” nevezte, míg úgy gondolja Jakab Péter „panelprolinak” politikai megfontolásokból.

Kitért arra is: “Orbán Viktor egészen biztosan nem akar kilépni az EU-ból.” Úgy gondolja nagy baj van Brüsszelben, az egyre erősödő és mélyülő politikai integráció elképzelése tévút.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: