forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Indul a jobboldal halálkampánya.

A Fidesz online kampányt indít annak érdekében, hogy meggyőzze az embereket, ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken, az MTI-nek nyilatkozva.

Hollik István úgy fogalmazott, a Fidesz a kampányában be akarja mutatni, mekkora felelőtlenség az, amit a baloldal csinál, „hiszen az az oltásellenes politika, amit folytatnak, az emberéletekbe kerül”.

„Minden olyan emberélet a baloldal lelkén szárad, amelyről azért kellett lemondani, mert az illető hallgatott a baloldalra és nem vette föl a felajánlott vakcinát” – jelentette ki a kormánypárti politikus.

Kiemelte, a kampány keretében készült, a Fidesz Facebook-oldalán már elérhető első videó a „baloldal kétszínűségével szembesíti a magyar embereket”.

Hollik István aláhúzta: amíg a baloldal petíciót indít, illetve bizalmatlanságot kelt egyes vakcinákkal szemben, „azaz másokat lebeszél egyes vakcinákról, lebeszél arról, hogy bizonyos típusú vakcinákat elfogadjanak, addig magának beadatja az oltást, mint ahogy azt Gyurcsány Ferenc is tette csütörtökön”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: