Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Bertalan az MSZP elnöke a párt közösségi oldalon tette meg mindezt.

A Szocialista pártelnök üzenetét változtatás nélkül közöljük:

Szomorú húsvét vár ránk idén is. Már a második, amikor aggódva, még a szeretteinktől is távolságot tartva tudunk csak ünnepelni.

És tragikus, hogy sokaknak még ez az érzés sem jut, mert elveszítették azt, akivel ünnepelhetnének.

És szomorú ez a nagypéntek azért is, mert ma reggel a „közszolgálati” rádióban azt kellett hallanunk, hogy az ország miniszterelnöke megint csak magyarázkodott és csúsztatott.

Szétverte az egészségügyi rendszert, káoszt teremtett, kudarcot vallott a védekezése, és most azt a hazugságot próbálta elhitetni, hogy a vírust korlátozásokkal nem is lehet megállítani, csak oltással. De ez nem igaz!

A valóság az, hogy Orbán most próbálja lerázni magáról a sikertelenséget! Menekül a felelősség elől! A miniszterelnök azt akarja, hogy törődjünk bele abba, hogy naponta több százan meghalnak!

Orbán fokozatos nyitást akar, és ezzel “ösztönzi” a járvány terjedését, hogy ily módon is növelje a immunisok számát – kerül, amibe kerül.

Sötét, embertelen terv, egy magát menteni akaró, elszánt hazudozó terve A Magyar Orvosi Kamara világosan megmondta: ha otthon maradunk, a vírus nem tud terjedni! És akkor akár „kopogtathat is a vírus a házunk ajtaján”, nem tud fertőzni! Ez ennyire egyszerű! Ha van elég oltóanyag, ha nincs.

Ezért értünk egyet azzal, hogy az oltásokon kívül is mindent meg kell tennünk, hogy elkerüljük a fertőzést!

Orbán Viktor nem áldozhat fel minket, a szüleinket, nagyszüleinket, a családunkat, csak azért, hogy végrehajtsa a tervét, a fideszes hátország pedig szabadon folytathassa a lopást!

Tragikus, hogy ma sem hallottunk a megélhetési válság kezeléséről. Hogy 80 százalékos bértámogatást adna a vállalkozásoknak, hogy megemelné legalább 100 ezer forintra és 9 hónapra a munkanélküli ellátást, hogy kifizetné a 100 százalékos táppénzt és a megduplázott családtámogatásokat!

Vérlázító, hogy a közös pénzünkből nem akar fizetni a segítségre szorulóknak, még ha tízezrek élete múlik is ezen!

Dolgozunk azon, hogy jövő tavasszal a demokrata pártok megfosszák hatalmától ezt a gőgös, hazug és kártékony rezsimet


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: