Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már szemmel láthatóan nagyon nagy a baj hazánkban. Lakosságarányos halálozásban a múlt héten világelsők lettünk, de összességében is ott vagyunk a “dobogón”.

Már több mint 20 ezer honfitársunkat ragadta el tőlünk a vírus, 20 ezer magyar családban okozva talán örökre feldolgozhatatlan tragédiát. Nem tudjuk, hogy hol van még a vége, és ki lesz a következő.

Közben minden orvos és egészségügyi dolgozó arról beszél, hogy a kapacitások kimerültek, sok helyen már azért nem jut lélegeztetőgép a 70 felettieknek, mert azokra már csak fiatalabbakat tesznek a jobb túlélési esélyeik miatt.

Nincs ezen mit szépíteni, a járvány elleni kormányzati védekezés elbukott, jelenleg pedig egy nemzeti tragédia napjait éljük.

Lépjenek hátra az ország érdekében

Éppen ezért kezdeményeztük azt, hogy a kormány lépjen kettőt hátra, és adja át a védekezés irányítását egy szakértőkből álló független testületnek.

 Szomorú ezt kimondani, de jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy a kudarctól kudarcig bukdácsoló Orbán-kormány és a nyomában járó örökös káosz a legnagyobb veszély hazánkra, életünkre, családjainkra.

Ebben a helyzetben azzal tehetnék a legtöbbet, ha nem csinálnának végre semmit, amivel újabb károkat okozhatnak, hanem meghagynák az irányítást egy független szakértői testületnek.

A kormány a legnagyobb veszély

Nem szívesen kértük ezt. Nem gondoltuk, hogy valaha szükség lesz erre. De ahogy a járvány kezdete óta mindig, első sorban most sem felelőst kerestünk – az egyértelmű -, hanem megoldást.

Nagyon szomorú, hogy mára oda jutottunk, hogy a kormány azzal tenné a legtöbbet, ha legalább nem folytatná azt, amivel ilyen helyzetbe hozta a hazánkat.

Ha úgy tetszik, Orbán Viktor emberéleteket menthetne meg azzal, ha befejezné ezt a járványkezelésnek hazudott halált hozó sorscsapást. És ez végtelenül szomorú.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: