forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„Rejtélyes adatbázisok, a háziorvosok hazug lejáratása és titkolódzás – ez lenne a Fidesz oltási kampánya?” – teszi fel a kérdést az MSZP közleménye.

Az MSZP emlékeztet: a sajtóban megjelent beszámolók szerint „fideszes pártirodákból, a pártközpontból kapott kétes eredetű adatbázisok alapján keresik meg az embereket.

Ezekben az oltás felvételére biztassák és egyben a háziorvosok ellen hangolják őket, miközben a sajtónak még azt sem hajlandók elárulni, hogy mennyi képviselőjüket oltották már be”.

Az ellenzéki párt a közleményében teszi fel a kérdéseit: „Mire ez a titkolózás? Rejtélyes adatbázisok helyett miért nem használják a nyilvánosságot?

A háziorvosok támadása helyett az nem növelné jobban az oltási hajlandóságot, ha az emberek láthatnák képviselőik élnek is az oltás lehetőségével és nem csak beszélnek arról?

Egyáltalán mi célt szolgál egy oltásra buzdító kampányban a háziorvosok hazug lejáratása?”

A szocialisták szerint kormányzati részről a tisztességes kommunikáció hiánya nagyban hátráltatja a járványkezelést, „az MSZP éppen ezért már a járvány kirobbanásának kezdetétől folyamatos, gyors, pontos, hiteles és teljes körű tájékoztatást követel”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: