Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Izrael a járvány elleni küzdelem világbajnoka. Mi nem tudunk világbajnokok lenni, de az Európai Unióban megvan az esélyünk rá, hogy a legjobbak legyünk – mondta Orbán pár napja Jeruzsálemben.

Legalábbis ezt írta az általa felvásárolt Index. Egy biztos, a panaszfalnál nem járt, mert az tuti, hogy rádőlt volna.

Ha ugyanis a járvány kezdete óta meghaltakat nézzük lakosságarányosan, akkor jelenleg a 20-20 ezer lakosú Gibraltár és San Marino nélkül már az ötödik legrosszabbak vagyunk a világon, és ha ez a tendencia folytatódik, keddre-szerdára harmadikak leszünk, egy hét múlva pedig másodikak. Ne legyen igazam.

A heti csúszó átlag alapján már most másodikak vagyunk, tegnap elsők. Mindezt főleg a januári késlekedésnek köszönhetjük, főleg hogy nem zárta be idejében az óvodákat és az iskolákat, holott már látni lehetett a cseheknél és a szlovákoknál, hogy mi vár ránk.

Kásler azt is kijelentette, hogy a tanárok várjanak a sorukra, vagyis nem tartoznak a veszélyeztetett csoportokba, mint az olimpikonok és a labdarúgók, akik már megkapták a vakcinát, véletlenül pont Pfizer jutott nekik, erre mondta tegnap Czédly Mariann, egy kőbányai általános iskola tanára, hogy „a miniszteri kijelentés a vágóhidat jelenti számunkra”.

Klopp, a Liverpool edzője pedig ezt: „Ha összehasonlítják a lipcsei, liverpooli és budapesti történéseket, egy város akad, ahol biztosan nem szabadna játszani, és az nem Lipcse vagy Liverpool.”

Az Unió országai rajtunk kívül ugyanis a brit mutáns miatt nem engedték be a Liverpoolt, a Tottenhamet és a Manchester Cityt, csak Orbán, hogy legitimálja a Puskás 200 milliárdos építési költségét, ez még alagút nélküli. További Európa Bajnokságainkat a szerdai Hócipőben olvashatják. Képünkön az első és második helyezett cseh és magyar miniszterelnök Jeruzsálemben Netanjahuval.

Talán szokatlan ez a száraz hang tőlem, de a lassan húszezer halottat csak gyászolni szabad. No meg rámutatni a felelősre.

Ráadásul Lőrinc is meglopta. Vagy a 30 milliós dubaji repülőutat Andival elszámolja kiküldetésként?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: