Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Decemberben ért véget az Álarcos énekes második évada az RTL Klubon, és úgy tűnik, hamarosan jöhet a folytatás. Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a SorozatWikinek adott februári interjújában.

Még csak annyit mondott, hogy a formátum tavasszal nem lesz látható, ugyanis nem akarják a műsort félévente visszahozni, de valamikor biztosan folytatni fogják.

A lap most azt írja, az Álarcos énekes 3. évada ősszel lesz látható a csatornán. Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága ezt még nem erősítette meg, válasza a következő volt:

Jelenleg számos szórakoztató és izgalmas műsorunkat tudjuk a nézők figyelmébe ajánlani, ilyen az egyik közönségkedvenc, a Keresztanyu, valamint az ország egyetlen üzleti showműsora, a Cápák között, az időutazó talkshow, az Életünk története, a Nagy szám, amelyben sztárok mutatkoznak be eddig ismeretlen oldalukról.

Egy számukra fontos és meghatározó zeneszámon keresztül, valamint a március 20-án képernyőre kerülő, és az RTL Most+-on már aznap reggeltől elérhető A mi kis falunk legújabb évada.

Ahogy eddig, a jövőben is sok, változatos műsort kínálunk majd nézőinknek, az hogy melyek ezek, arról időben tájékoztatjuk majd a sajtót és a publikumot

– válaszolta a SorozatWikinek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: