Tóth Bertalan, az MSZP elnöke
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Beszéljünk világosan! A miniszterelnök egy éve inkább harcol a baloldal és az Európai Unió ellen, csak azért, hogy leplezze a saját szerencsétlenkedését.

Tudja Orbán, kik ennek a harcnak az igazi kárvallottjai? Nem a „baloldal” és nem „Brüsszel”.

Hanem az orvosok, ápolók, pedagógusok, munkavállalók, kisvállalkozók, gyermeket nevelők, munkanélküliek, nyugdíjasok: mindenki, akit bizonytalanságban tart és kiszolgáltatottá tett a Fidesz-rezsim, mert segítség nélkül hagyta őket válság idején.

A „közszolgálati” rádióból ömlik a fideszes propaganda, miközben több mint ezer honfitársunk van már lélegeztetőgépen. Tízpercenként meghal valaki a fertőzés miatt, a megélhetési válság pedig egyre növekszik.

Legyen egyértelmű!

Nem a „baloldal” üldözött el az egészségügyből csaknem 5000 orvost és ápolót, hanem a Fidesz-rezsim. Járvány közepén, amikor minden korábbinál nagyobb terhelés alatt működik az ágazat!

Nem a „baloldal” akadályozza az oltásokat, hanem például a Fidesz-rezsim kormányhivatala, amely többek között Szombathelyen megakadályozta, hogy az önkormányzat új oltópontokat állítson fel! Hát milyen gazemberség ez?

Nem a „baloldal” miatt fulladt káoszba a Fidesz-rezsim által szervezett tömeges oltás. Nem mutogatni kell, hanem dolgozni, Miniszterelnök úr! Pontosabban, jobban!

Nem a „baloldal” vett részt az uniós vakcinabeszerzési megállapodások megkötésében, hanem a Fidesz-rezsim! Ha valami nem jól sikerült, tessenek talán először önvizsgálatot tartani!

Nem a „baloldal” nyújtotta a legszűkmarkúbb bértámogatási programot az egész EU-ban, hanem a Fidesz-rezsim! Ha van pénz űrkutatásra, fideszes alapítványok támogatására, vadászkiállításra, stadionokra, akkor a hazai munkahelyek védelmére miért nincs?

Nem a „baloldal” kezdett újranyitási nemzeti konzultációba a járvány harmadik hullámának kezdetén, hanem a Fidesz-rezsim! Tudják egyáltalán, mi történik az országban?

Nem a „baloldal” járkál luxusnyaralásokra Dubaiba, a Maldív-szigetekre és más egzotikus helyekre, hanem a fideszes elit! Nekik mindent lehet?
Ezzel szemben a „baloldal” a saját eszközeivel személyes munkával és adományokkal folyamatosan segítette a járvány elleni védekezést. A Fidesz- rezsim által ellenségként kezelt szocialista vezetésű önkormányzatok pedig sokszor többet tettek az emberek, vállalkozások védelme érdekében, mint a kormány!

És jó lenne, ha felfognák: a megélhetés támogatása is életmentés! Életmentő lehet a 100 százalékos táppénz, a magasabb összegű és több ideig adott álláskeresési támogatás, a duplájára emelt családi pótlék, GYES és GYET is!

Ismét elmondom: a bezáráshoz nem kell ész! Ha ön tudna kormányozni, már minden iskolás gyereknél biztosították volna a digitális oktatás feltételeit, és nem lenne több százezer munkanélküli, akiket a Fidesz-rezsim egyszerűen letagad!

Magyarország mostanra megtanulta, hogy a Fideszre nem lehet számítani. De szerencsére az is kiderült, hogy a rengeteg uszítás és egymás ellen való hergelés ellenére számíthatunk egymásra. Millió példáját láthatjuk a segítőkészségnek és az áldozatvállalásnak. Most is egymásba kapaszkodunk és próbálunk mindenkit

a felszínen tartani. És egyre több embernek jut az eszébe: ha a Fidesz-rezsim nem fosztaná ki, hol tarthatna már ez a csodálatos ország?!

A jó hír az, hogy van remény. Bár Orbán és az emberei még itt hőbörögnek és ellopnak mindent, de már megvan az ellenszer a Fidesz ellen. Az ellenzéki pártok szövetsége egyre erősebb, és nemsokára eljön az az idő amikor véget vethetünk a fideszes hazugsággyár működésének, az értelmetlen gyűlöletkampányoknak, és számot kell adniuk az ellopott közvagyonról, az EU-s támogatások és adóforintjaink lenyúlásáról!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: