Kocsis Máté - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fidesz frakcióvezetője Kunhalmi Ágnes egyik járványhelyzettel kapcsolatos kijelentésére reagált.

Kunhalmi korábban az ATV-ben arról beszélt, idézzük: “aki akkor arról beszélt, hogy nyitni kellene, azok valójában nem a nyitást szorgalmazták, hanem felhívták a kormány figyelmét, hogy vagy nyissatok ki, ami lehetetlen, mert még itt a vírus, adjátok oda a pénzt, amit kérnek”.

Kocsis Facebook-oldalán azt írja: sokan támadják Kunhalmi Ágnest az ATV-s interjúja miatt, melyben a minap azt mondta, hogy amikor a baloldali politikusok pár hete a nyitásról beszéltek, akkor valójában nem a nyitást szorgalmazták, mert az lehetetlen, még itt a vírus.

“Világos, nem? Az MSZP egyik elnöke szerint, ha ők nyitást követelnek, akkor nem is nyitást követelnek. Nincs azonban mit számon kérni ezen, semmi meglepőt nem mondott Kunhalmi Ágnes. Igazán tudhatná már ugyanis mindenki: ha a baloldali politikusok mondanak vagy tesznek valamit, amiről kiderül, hogy hülyeség, hazugság, bűncselekmény vagy valami hasonló, akkor azt nem úgy értették, nem úgy akarták, és nem is úgy volt.

Ilyenkor a helyzet megoldásaképpen általában hazudnak egy akkorát, hogy az ATV stúdiójának fala adja a másikat” – fogalmaz a fideszes politikus, aki több példát is felsorol ezzel kapcsolatban.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: