Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Igen Szolidaritás nem hajlandó részt venni az előválasztáson, így most már biztos, hogy az MSZP egyik legnépszerűbb, többszörös győztes politikusa ellen indít jelöltet Szanyi pártja.

Közleményben tudatta az ISZOMM, mint egy büszkélkedve már a közlemény címében is ízléstelenül hivalkodva, hogy Székely kontra Hiller: Székely Sándor Hiller körzetében indul a “22-es választásokon.

Mitn írják: Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom egy év múltával bemutatta eddigi eredményeit.

Az ISZOMM immár országos ismertségű. Mérhető közvéleménykutatási adatok szerint az Országgyűlés kispártjainak támogatottsági szintjét éri el, valós választási helyzetben pedig 2,23%-os eredménnyel bizonyított.

Huszti Andrea elnök az Igen Szolidaritás küldetését röviden így fogalmazta meg: “mindenkinek jusson rendes étel, normális fedél, színvonalas oktatás és garantált egészségügyi ellátás!”

Az ISZOMM fő célja a szociális válság felszámolása. Ehhez olyan belépő szintek kellenek, amelyek az előállított társadalmi javak viszonylag igazságos elosztási zónájába juttatnák a magyar embereket.

Eszerint napjainkban nettó 250.000 forint havi minimálbér, minden felnőttre vonatkozóan 100.000 forintos szociális minimumjövedelem, 50.000 forintos gyermekenkénti havi családi pótlék és a nyugdíjasoknak ugyanekkora korpótlék lenne igazságos.

Fentiek forrása az állami és a tőketulajdonosi mohóság drasztikus visszafogása


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: