Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

5 nap elég volt ahhoz, hogy a kormány megbukjon. Ha nem lenne válsághelyzet könnyen lehet hogy nem húznák ki a 2022-es választásokig sem – állítja a portálunk által megkérdezett szociológus.

“Orbán járványkezelése minden szempontból megbukott. Ezzel pedig az utolsó érv is kártyavárként dőlt össze Orbán mellett.

Eddig minden erővel azon dolgozott a kormánypropaganda, hogy bemutassa: lehet hogy korrupt a rendszer, lehet hogy csak a NER elithez tartozók nyernek Orbán kormányzásával, de alapvetően tudnak kormányozni és hozzájuk képest az ellenzék csak béna kacsa.

Azzal azonban, hogy a hétvégén összeimlott a tömeges oltás – noha korábban azt mondták hogy csak a vakcina hiányzik, mert a Magyar Állam akár 3 nap alatt a teljes lakosságot be tudná oltani – ehhez képest 75 ezer ember is nehézséget okozott, bizonyította egy korszak véget ért.

Az már csak hab a torán, hogy a digitális oktatás első napján összeomlott a támogató informatikai rendszer és ezáltal ezen a területen is csődöt mondott a kabinet. De az, hogy a boltok zárvatartását sem sikerült normálisan végigvinni már a totális csőd jele.

Képtelenek kormányozni most már. A válsághelyzet legyőzte a kormányt, mégpedig azért mert a rendelkezésükre álló 10 évet nem a kormányzásra hanem a haverok helyzetbe juttatására használták fel.

Elég ránézni a benzinárakra ahhoz, hogy lássuk a gazdaság is összecsuklott. 415-420 forint egy liter beznin. Hogy is mondta Orbán? Csak politikai akarat kérdése a benzinár és a 2007-es MSZP kormánynak le kell mondania ha a benzin ára átlépi a 300 forintot. Ma már csak állom az a gazdasági helyzet ami a világválság alatt volt.

Orbán és kormánya megbukott.” – írja a szakértő.

Mi pedig azt gondoljuk, hogy ez volt az utolsó szög a Fidesz koporsójában, ugyanis most már világos: erkölcsi és politikai értelemben elvesztettek mindent, amit a propaganda felépített.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: