Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A hétvégi produkciója után ma is bebizonyosodott, hogy nem képes úrrá lenni a kialakult káoszon.

A hétvégén mindenki értesülhetett róla, hogy a megtervezett tömeges oltási hullám elmaradt, annak ellenére, hogy Orbán Viktor szerint ha lenne elég vakcina 3 nap alatt beoltanák a teljes magyar lakosságot.

De azt a 75 ezer embert sem sikerült a hétvégén akit szerettek volna beoltani, mert nem voltak képesek arra, hogy megszervezzék azt.

Az Orbán-kabinet csődöt mondott. Ugyanis az a kabinet, ami 75 ezer ember oltását képtelen levezényelni nem alkalmas a kormányzásra.

De ez a hétvége történése. A mai napon újabb olyan bakit követett el a kormány ami arról árulkodik, hogy teljesen szétesett az irányítás. A mai naptól újra digitális oktatás van – azaz lenne, ugyanis a Telex beszámolója szerint:

összeomlott a digitális oktatási rendszer a lezárás első napján

Mint írják:

„A digitális oktatáshoz használt és iskolák által előírt Kréta rendszer és a hozzá tartozó Digitális Kollaborációs Tér rendszere ma összeomlott.

Normál használat esetén is akadozik néha, de a mai terhelést, amire egyébként tervezni kellett volna a kapacitást, már nem bírta” – írta olvasónk, Krisztián hétfőn délelőtt, és ő csak egy a program számos használója közül, aki ilyet tapasztalt.

Egy másik olvasónk arról számolt be, hogy reggel hét előtt még működött a rendszer, de aztán megadta magát, azóta sem tudják használni: akad, akinek szerverhibát, másnak csak hibakódot dob fel a rendszer. Volt olyan is, aki azt írta, kénytelenek lesznek visszatérni a Zoomhoz és a Google Classroomhoz.

Olyanról is tudunk azonban emellett, akinek zökkenőmentesen működött a program egész nap. Kerestük a fennakadás miatt a KRÉTA fejlesztéséért felelős eKRÉTA Informatikai Zrt.-t, amint válaszolnak kérdéseinkre, frissítjük cikkünket.

A kormány a múlt héten jelentette be, hogy március 8. és április 7. között zárva lesznek az általános iskolák és az óvodák is, az előbbieknek ezért át kell állniuk a digitális oktatásra. Kezdetben úgy tűnt, ügyeletet, gyermekfelügyeletet sem biztosítanak majd az intézményekben, ám ezen az állásponton hamar változtattak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: