Jakab Péter - Fotó: atv
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jakab közösségi oldalán még “terhelő” fényképeket is hozott bizonyítékként saját maga ellen.

A Jobbik elnöke szerint: Nem tudtam, hogy érdekes lehet, hol élek, de miután tegnap a köztévé kamerával jött Miskolcra, hogy lefilmezzék a lakásom – hátha találnak egy kis luxust – megmutattam magam.

A Fidesznek láthatóan kellemetlen, hogy miközben ők magánrepülőkön urizálnak, én nem élek nagy lábon. Szerintük ez hihetetlen.

Azt írják, biztosan csak megjátszom az átlagembert, hiszen például Budapesten az Országgyűlés a jogszabály szerint akár félmillióért is bérelhetne nekem lakást az ottani munkavégzésemhez, ami azt jelenti, hogy akár a Budai Vár mellett is lakhatok egy luxuslakásban, és szerintük biztosan ott is élek.

Nyilván a fideszes úrigyerekek magukból indulnak ki, bár ők nem a Budai Vár mellett laknak, hanem a várban.

Én meg távol a vártól. Tegnap megígértem, megmutatom, hogy hol. Itt, egy átlagos panelben. Ott, ahol sokan mások is. Tudjátok, ficsúrok, ők azok, akiket ti nem ismertek. Csak prolizzátok őket.


Tudjátok mit? Így a végére elárulok még egy kulisszatitkot. Most még a földszinten lakom, jövő hónaptól azonban felköltözöm. Nem, nem a Budai várba, hanem a negyedikre. Mégiscsak miniszterelnök-jelölt vagyok, na!

Jólétet minden magyarnak!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: