Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Friss hír, hogy Orbán repült a Néppártból. Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán jelentette be a hírt, mely szerint:

Ebben a percben hivatalos lett. Ízlelgetik már a vereség ízét. Lehet itt magyarázkodni, mint az oviban, hogy “Dehát nem kizártak minket, hanem mi magunk léptünk ki”. 
A lényeg ugyanaz. Vesztesek.

Szó nincs Európa erős emberéről. Itt egy igazi lúzert látunk. Megérdemlik, ami most történik velük. És mi majd folytatjuk. Egy év múlva itthon is veszíteni fognak.

A Magyar Szocialista Párt politikusa Ujhelyi István pedig így kommentálta a hírt:

Megnyugvás a biztonságos és egységes Európai Unió híveinek, óriási stratégiai vereség Orbánnak az Európai Néppárt és a Fidesz szakítása.

A kormánypártiak most még nehezebb helyzetbe kerülnek, hiszen Európa szélsőséges ellenzékéből nullára csökken az érdekérvényesítő képességük.

Ez azonban nem jelentheti azt, hogy Magyarország érdekei is kispadra kerülnek; mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy a Fidesz partvonalra sodródása minimális károkat se okozzon a hazánknak és a magyar embereknek.

Meg fogjuk védeni Magyarország, a magyar emberek és a magyar vállalkozások érdekeit, ahogyan tettük eddig is!

A Fidesz bűne, hogy egy globális járvány közepén sem az emberek védelme érdekelte elsősorban, hanem Európa ellenségeinek előretolt katonájaként viaskodott az Unió közösségével. A haza érdeke, hogy 2022-ben mi is kirakjuk őket a hatalomból, mint ahogy a keresztény-konzervatív néppárt is teszi az európai frakciójából.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: