Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Megosztom másokkal is:
  • 969

A háborúk, a háborús állapotok nem elsősorban a halálról és rettegésről szólnak. Az látszik és szomorú, tragikus. A háborút csak leöntik nemzeti, vagy vallási mázzal, de a lopásról, tolvajlásról, rablásról szól.

Ekkor lopnak az uralkodók és a tolvajok, seftesek a legtöbbet, ekkor rabolnak ki népeket, nemzeteket, országokat, területeket, …

A félelemtől nem látják az emberek, a rablást, sokszor még a saját maguk kirablását sem. Vagy látják ugyan, de az életük mentésével vannak elfoglalva, vagy a családjukért remegnek.

A háborúk, a háborús állapotok soha nem a dolgozók, a kismeberek érdekeit szolgálják és nem is ők indítják. Ők csak elszenvedői. A földnélkülieket hajtották a frontra a földesurak annak idején, most meg a megélhetését veszik el a kisvállalkozónak, melósnak, emelést remélő nyugdíjasnak.

A Fideszes oligarchák, a milliárdokba kerülő, tőlünk lopott yachtok tulajdonosai, pár tucat pláza és kaszinótulajdonos hatalmasat kaszált most is. De a 2008-09 világgazdasági válság idején is durván nőtt avagyonuk, miközben a forintbedöntő beszédeikkel jól elvolt a Kósa-Szijjártó páros.

Tízezrek utcára kerültek, elvesztették egy élet munkáját, a Fideszesek és a spekulánsok meg kaszáltak. De durván. Nem lett több pénz. Nem lett több a vagyon a “társasjátékban”, ugyannnyi volt, mint mikor az elején kiosztották mindenkinek.

Csak most másokhoz került. Így volt ez a háborúk idején is, a gazdasági válságok idején is, és a járványt lopásra használó tolvaj senkik uralkodása idején is így van. Tőled elveszik, csak észre sem veszed, mert rettegsz. Vagy észreveszed, de nem mersz szólni. Vagy szólsz, de egyedül vagy.

Szerveződni kell és szervezni!

Mert jó lenne, jobb lenne egy békés átmenet a végén!

Én jelenleg ebben hiszek és hogy ezt 2022-ben közösen meg tudjuk csinálni.

Török Zsolt

 

 


Megosztom másokkal is:
  • 969

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --