Dr. Márki-Zay Péter - Fotó: MZP hivatalos oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hogy az Orbán-kormány immár hivatalosan is az Európai Uniónak a legkorruptabb kormánya, valamint hogy ma Magyarországot ezeréves történelmének legnagyobb bűnözői irányítják, az elsősorban a 2002-ben és 2010-ben is megígért, de elszabotált elszámoltatás miatt van.

A Fidesz és az ellenzék között rendre megkötött egyezségek és a korrupciós pénzek 70-30-as elosztási szabálya miatt soha nem vizsgálta az ügyészség a “nagykoalíciós lopásokat” és így váltunk egyre leplezetlenebbül “következmények nélküli országgá”.

Ha ezen nem változtatunk és nem lépünk fel minden bűnöző ellen, még az ellenzék győzelme esetén is a Fidesz fog kormányozni és hamarosan visszaveszik a politikai hatalmat is.

A bűnözők elszámoltatására és vagyonelkobzására tehát feltétlenül szükség van, még ha ezért az állami támogatásaikkal és titkosszolgálati anyagokkal zsarolt ellenzéki pártok nem is lelkesednek.

EZÉRT IS TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ, HOGY ELSŐKÉNT A MOMENTUM VETTE A BÁTORSÁGOT, és összeállított egy tervet a köztörvényes politikusbűnözők kormányváltás utáni azonnali előzetes letartóztatására, az Uniós Ügyészséghez csatlakozásra és jogállami vagyonelkobzásra.

Azt ugyanakkor még Fekete-Győr András is elismerte, hogy a 2019-es önkormányzati választások után győztes ellenzéki városvezetők meglepően ritkán éltek az elszámoltatás lehetőségével (Hódmezővásárhely büszke kivétel, itt sorra hoztuk nyilvánosságra a felderített visszaéléseket, 18 esetben feljelentést is tettünk, visszamenőlegesen is beszedtük a korábban kivételezett cégek adóit, a Lázár-kastély ellopott önkormányzati útjáért pedig már 22 milliót fizettettünk Lázárral és strómanjaival a tulajdonjogunk fenntartása mellett).

KÉREM AZ ELLENZÉKI PÁRTOKAT, HOGY CSATLAKOZZANAK A MOMENTUMHOZ ÉS NYILVÁNOSAN TEGYENEK KONKRÉT ÍGÉRETEKET A HAZÁNKAT KIRABLÓ TOLVAJOK ELSZÁMOLTATÁSÁRA ÉS A VAGYON VISSZASZERZÉSÉRE.

KÉREM AZ ELLENZÉKI PÁRTOK POLGÁRMESTEREIT, HOGY SEHOL NE KOLLABORÁLJANAK A PÁRTÁLLAMMAL, TÁRJÁK A NYILVÁNOSSÁG ELÉ AZ ELŐZŐ VEZETÉS VISSZAÉLÉSEIT, VALAMINT NYISSÁK MEG BESZERZÉSEIKET VALAMENNYI VÁLLALKOZÓ ELŐTT!

A magyar választók jelentős része eddig azért nem szavazott az ellenzékre, mert azt is éppolyan korruptnak tartotta, mint a Fideszt.

A 2022-es győzelem azon múlik, hogy a pártok be tudják-e bizonyítani ennek az ellenkezőjét. Nekünk VÁSÁRHELYEN EZ SIKERÜLT, együtt országosan is sikerülni fog!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: