Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor - Fotó: HVG
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vajon milyen nagy NER családi ünnep volt a Maldív-szigeteken? Nagyüzembe kapcsolt a Mészáros-Tours!

Miközben tombol a járvány és senki nem utazhat, az Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc által is használt OE-LEM luxusrepülő az elmúlt hetekben többször is megjárta a Budapest-Maldív-szigetek útvonalat.

A 14 utas szállítására alkalmas 17 milliárd forintos repülő február 16-án szállt fel Budapestről, majd ahogyan már megszoktuk, a Maldív-szigetek felé tartva Omán felett eltűnt a radarról azért, hogy 2 nap múlva ismét Budapesten landoljon, ahonnan innen szinte azonnal visszaindult az offshore cégek egyik központjául szolgáló trópusi szigetekre. A luxusrepülő csak február 28-án érkezett vissza Ferihegyre, majd még aznap újra elrepült a fehér homokos turistaparadicsom irányába.

Két hét alatt háromszor repült tehát az Orbán-oligarchák kedvenc, közpénzből fenntartott OEL-LEM repülője a Maldív-szigetekre, miközben Orbán Viktor arra szólított fel, hogy az Európán kívüli, akár üzleti célú utazásokat is radikálisan korlátozni kell.

Rossz nyelvek szerint Mészáros és Várkonyi Andrea egy fontos eseményt tartottak az Indiai-óceán ezen luxusszigetén. Hiába, van, akit a járvány sem állíthat meg, ha egy messzi pálmafás naplementében akar kimondani fontos, akár életreszóló ígéreteket.

Mindeközben Magyarországon százezrek élnek a pandémia miatt egyre kilátástalanabb helyzetben. Nem hogy trópusi nyaralásra nem futja, de egyre több ember számára a betevő falat biztosítása is problémát jelent. A kórházak tele vannak, az ápolók 24 órás covid-műszakok után sem kapnak béremelést, a pedagógusoknak az életüket kockáztatják de nekik nem jut oltás, a cégek sorra mennek tönkre, gyerekek, családok kerülnek létbizonytalanságba.

Mondhatnánk, hogy botrány, de igazából ez annál több. Ez történelmi bűn. Válság alatt ilyen dőzsölést csak a legelvetemültebb bűnözők és észak-koreai diktátorok művelnek.

2022-ben véget fogunk vetni a pénzünkön dajdajozó kényurak korának! Ezek mind ott végzik majd ahova valók: a történelem szemétdombján.

 

Forrás: Szabó Tímea közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: