Megosztom másokkal is:
  • 857

Az esetről Karácsony Gergely számolt be, amit változtatás nèlkül közlünk:

Valaki késsel akarta levágni egy hölgy arcáról az SZFE-maszkot, közben megsebesítette őt ma reggel a BKK egyik csepeli járatán.

Aljas és gyáva tett. A nyomozás folyik a BKK minden rendelkezésére álló információt átad a rendőrségnek a tettes kézre kerítése érdekében.

Semmiféle nézetkülönbség nem lehet indok az erőszakra.

Legyen ennek vége már! Ne azt keressük állandóan, ki kezdte, kinek a hibája, hanem, hogy miként lehet kirángatni ezt az országot ebből a szörnyűséges gyűlöletspirálból.

Ahogy az erőszakos cselekedet is mindig erőszakos, kimondott vagy leírt szavakkal kezdődik, úgy a békés hétköznapok, a kedélyek lehűtése is annak kimondásával kell kezdődjön, hogy mindenki méltóságát és véleményét tiszteletben tartjuk, az ellenfeleket nem tekintjük ellenségnek, a mégoly indokolt viták sem vezethetnek háborúskodáshoz.

Ahogy Biden elnök mondta beiktatási beszédében: „a politikának nem kell pusztító tűznek lennie, ami mindent elpusztít, ami az útjába kerül”.

Jó lenne, ha mindenki, akinek dolga, megértené végre, hogy nem az az erős, aki képes megosztani, hanem aki képes egyesíteni.

#Budapest


Megosztom másokkal is:
  • 857

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --