Igy röhögtek a rabszolgává tett magyar munkavállalók millióin. Igen, Rajtad is. - Fotó: Török Zsolt MSZP FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Válságkezelés Fidesz-módra.

A nagyobbik kormánypárt a cselekvés pártja. Éppen ezért azonnal cselekedtek, amikor kiderült, hogy itt a harmadik hullám. Azonnal kiadták az alábbi közleményt:

Elképesztő, hogy a baloldal mire képes a hatalomért. Itt a járvány harmadik hulláma, egyre több a beteg, Gyurcsányék pedig továbbra is a védőoltás, meg a kínai és az orosz vakcina ellen hergelnek.

Az se érdekli őket, hogy ezzel az idős emberek életét veszélyeztetik. Minden egyes Magyarországra érkezett vakcina életet ment, legyen az nyugati vagy keleti.

Mindannyian annak örülnénk, ha a megrendelt nyugati vakcinák már mind megérkeztek volna, de ehhez képest az uniós beszerzés mindössze 5 százaléka érkezett meg hazánkba. Magyarország előrelátó döntést hozott, amikor 3,5 millió ember oltására elég kínai és orosz vakcinát is vásárolt, amelynek 10 százaléka már meg is érkezett.

A keleti vakcina beszerzésnek köszönhetően 3,5 millió magyar emberrel több és előbb juthat oltáshoz, valamint a többi uniós tagállammal ellentétben hazánkban nem csak három, hanem már öt vakcinával is tudnak oltani, ennek is köszönhető, hogy az uniós átlag fölött tart az átoltottság.

A baloldalt azonban nem az idős emberek élete érdekli, hanem kizárólag csak a saját hatalma.

Azért támadják a védekezést, az oltási programot és a keleti vakcinákat, mert az a bevallott politikai stratégiájuk, hogy a járvány elhúzódjon, több legyen a beteg és a halott. A baloldal szerint ugyanis minél rosszabb az országnak, nekik annál nagyobb az esélyük a hatalom megszerzésére.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: