Időjárás - Fotó: regiaradio
Megosztom másokkal is:
  •  

Napsütés és tavaszias időjárás ide vagy oda, a sűrű ködtől továbbra sem szabadulunk – Kiadták a figyelmeztetést is.

Folytatódik a kellemes, tavaszias időjárás, ám a látási viszonyokat továbbra is a tartós, sűrű köd ronthatja majd, az ország jelentős részére figyelmeztetést adtak ki. Az éjszaka képződött köd és rétegfelhőzet a legtöbb helyen lassan feloszlik, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt.

Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb szitálás alakulhat ki. Az északnyugati szél napközben időnként megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos területeken 11-17, a tartósabban borult, ködös tájakon 6-10 fok között alakul, késő estére pedig -1, +8 fok közé hűl le a levegő.

Holnap éjjel, illetve reggel többfelé számítani lehet rétegfelhőzetre és ködre is. Ezek nagy része napközben feloszlik, általában több órára kisüt a nap, viszont estétől újból terjeszkedhet a köd és rétegfelhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű, de elvétve előfordulhat szitálás.

Mérsékelt marad a légmozgás, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a csúcshőmérséklet többnyire 12-18 fok között várható, a tartósabban felhős, ködös területeken viszont hidegebb marad az idő.

Csütörtökön éjjel és reggel is többnyire erősen felhős vagy borult, párás, ködös időre lehet számítani, a nap viszont az ország nagy részén kisüt hosszabb-rövidebb időre. Éjszakára ismét sok helyütt képződik köd, illetve rétegfelhőzet, számottevő csapadék továbbra sem várható, de főleg a Dunától keletre helyenként előfordulhat szitálás.

Helyenként megélénkül a déli, délkeleti szél, a minimum -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12-18 fok között várható, de a tartósabban felhős, ködös vidékeken ennél hidegebb időre van kilátás.

Forrás: Blikk / Met.hu


Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --