Kocsis Máté - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kocsis Máté: Karácsony lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, “humbug” az előválasztás…

A baloldalon Gyurcsány a főnök, Jakab Péter a kisinasa, az ellenzéki előválasztás az emberek becsapása, “humbug”, már rég eldöntötték, hogy Karácsony Gergely lesz a baloldal, “Gyurcsány miniszterelnök-jelöltje” – állította a Hír Tv-ben Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője most is oltásellenes kampánnyal vádolta az ellenzéket.

Jakab Péter a valódi énjét mutatta meg a parlamentben, mert azt mondta lényegében, hogy ami jó Afrikában és Kínában, az nem jó nekünk magyaroknak. Az oltás elleni ellenzéki kampánynak a része ez a rasszista kijelentés is – jelentette ki Kocsis Máté a tegnap este a Hír Tv-ben a Bayer showban arra, hogy a műsorvezető Bayer Zsolt felvetette: “szintista rasszizmus volt” Jakab Péter múlt heti napirend előtti felszólalása, amikor a kínai oltás ellen tiltakozott a Jobbik elnöke.

A baloldal maga Gyurcsány

“Közönséges és primitív is, és bocsánat, de buta is” – mondta Jakab Péterről a műsorban a Fidesz frakcióvezetője, és szerinte, amikor feláll Gyurcsány Ferenc és megszólal a parlamentben, “akkor látszik a karakterek alapján, hogy Jakab Péter a kisinas”, de “a baloldal maga Gyurcsány Ferenc”. Ma már nem kérdés, hogy ha a baloldalnak lesz miniszterelnök-jelöltje, az Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelöltje lesz – jelentette ki Kocsis Máté.

Mint mondta, most már költőinek tűnik a kérdés de 2013-tól napjainkig és az “idők végezetéig” Gyurcsány Ferenc irányítja a baloldalt. Az évértékelőjében sem rejtette véka alá, hogy az egységes baloldalnak ő ad programot – jegyezte meg.

„A magyar baloldalon jó pár éve Gyurcsány Ferenc irányítja a folyamatokat. Nézzük csak végig. Mi nem úgy történt, ahogy ő mondta? Ha most valaki félreteszi a politikai nézeteit, hovatovább az indulatait és csak a tényeket nézi, – hogy minden egyes eleme a baloldali politikának úgy alakult, ahogy azt Gyurcsány Ferenc akarta, – akkor könnyen beláthatja, hogy ott Gyurcsány a főnök” – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.​

Kocsis Máté szerint egész ellenzéki előválasztás “egy humbug”, az, hogy van egy roncsderbi és egy casting minden választás előtt, ez nem egy újkeletű dolog, “nehogy bedőljünk ennek” – mondta, azt állítva: 2018-ban is az volt már, hogy ráírták mindenhová, hogy Karácsony az esélyes. “Már rég eldöntötték, hogy Karácsony Gergely lesz a miniszterelnök-jelölt”, ez az egész előválasztás a választók becsapása – jelentette ki Kocsis Máté a műsorban.

Ugyanaz történik mint négy éve az ellenzéki oldalon, reméljük a választáson is az történik majd mint négy éve – mondta a ‘18-as Fidesz-győzelemre utalva.

Forrás: atv.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: