Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Müller Cecíliáról terjed az a legújabb internetes vicces fénykép, ami ismeretlen népművészeti alkotás. Picit gonosz, de az internet népe már csak ilyen.

A fénykép apropóját az adja, hogy néhány napja derült ki, hogy Cili néni nem igazán ismeri a levelezőrendszereket meg az internet működését.

Hadházy Ákos független képviselő korábban kéréssel fordult a tiszti főorvoshoz, hogy küldje el neki egy 17 milliárd forintos uniós pénzből bonyolított program szerződéseinek adatait, és adjon lehetőséget a szerződések betekintésébe.

“Kedves kollégák! Erre nincs jobb szövegünk? Ez veszélyezteti a feladatellátást, miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész. Köszönöm szépen! Cili”

– áll a levélben, amelyet az országos tiszti főorvos kollégáinak küldött el, és amelyben a Hadházy Ákos országgyűlési képviselőnek készített választervezetről van szó, csakhogy Müller Cecília – feltehetően tévedésből – az ellenzéki politikusnak is továbbította a levelet.

Ez ihlette meg a következő fénykép elkészítőjét:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: