Fekete-Győr András, a Heti TV Pirkadat című műsorában
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fekete-Győr András kezd nagyon átesni a ló túloldalára. Én mindent megértek, ugyanis a Momentumnak most jött el a nagy lehetősége. Parlamenten kívüli erőből most válhattok valódi politikai tényezővé.

De a beteljesülés és a győzelem kapujában megengedhetnétek magatoknak picit több nagyvonalúságot. Mert a győzelem kapujában is el lehet bukni a fideszes tempóval és a kivagyi nagyképűséggel. Na meg persze azokkal a módszerekkel, amelyek után Orbán Viktor is megnyalná a 10 újját.

Az hogy jelöltet állított a Momentum Zuglóban Hadházy személyében az egyértelmú békebontó akció az ellenzéki oldalon, hiszen egy korábban a Fideszt kétszer legyőző népszerű politikusra indít rá a párt. Bírkózás megy egy olyan körzeten, ahol egyébként a baloldal már nyert.

Nem mondom, hogy ízléses, hogy le akarjátok kannibalizálni a nyertes ellenzéki körzeteket, de érthető, hogy nagy falatot akartok a koncból. Bár Hadházy indulhatna Kósa Lajossal szemben is, valószínűleg több értelme lenne a kormányváltás szempontjából, sőt!

De meg lehet érteni, kell a stoki. Bár nagyon kellemetlen lesz, hogy ha Hadházy elbukja az előválasztást és nem kerül be emiatt a parlamentbe. Pedig szükség lenne rá.

De az, hogy most ordítozva korrupcióval vádoljátok a zuglói baloldlai vezetést, azért hogy a Momentum megszerezze azt a mandátumot, az nem csak ízléstelen de bűn.

Ugyanis a Momentum elnöke az ATV-ben beszélt arról, hogy Zuglóban minden 100 adóforintban 40-et ellopnak

Ezzel Karácsony Gergely korábbi és Horváth Csaba regnáló polgármestert korrupcióval vádolva.

Mindebből a HírTV már le is gyártotta a megfelelő lejárató anyagot, amivel a baloldalt ismét lehet gyalázni és befeketetíteni:

Ezt akarjátok? Tönkretetnni mindazt amit kín-keservesen az ellenzéki pártok létrehoztak egységet szétvetni? Csak azért, hogy egy mandátumot elhozzatok az MSZP-től?

Most kellene leállni ezen a ponton és higgadtan nagyvonalúan a tárgyalóasztalhoz ülni. Mert ebből baj lesz, és azt hiszem a legnagyobb vesztese ennek a Momentum lesz, na meg az ország. Ez a fontos, nem a kicsinyes mandátumharc.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: