Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tisztelt kirekesztők! Mától ezeket nem nézitek, ide nem mentek, innen nem rendeltek, ezt nem eszitek, ezen nem alszotok, itt nem főztök, ezt nem olvassátok?

▶️ IKEA, HBO, Levi’s, Sziget, Fruccola, Netpincér, Holland nagykövetség, Cinemacity, Joy, RTL Magyarország, Chezdodo, Nosalty, Glamour, RTVszínes, Marie Claire, L’Office, 360Bar, MTV Hungary, Paramount Channel, ComedyCentral, Humen, Liliputilove, Kioszk, Bábel étterem, Nyx, Fastbridge, Kristinus borbirtok, Panarom, Adrienne Feller Cosmetics, Franziska Organic, Gardrobemini, Lovebugvintage, Incababy, Herbarting, Adamo hinta, Pippadu, Centrum, Up Music management, Share Now, Kreatív, DoraNatura, Anyaparadicsom, Mörk, Antonia Vai, Pagony, Freyja. ‼️◀️
?

Vagy mégis van remény?
Győzhet az értelem a butaság, a szeretet a kiközösítés felett, és elképzelhetőnek tűnik, hogy mindenkinek joga van a boldogsághoz?

Írnám, hogy minden tiszteletem, de ebben az ügyben a tartózkodás a véleménynyílvánítástól a problematikus, és a kiállás az evidens.
https://telex.hu/belfold/2021/02/18/szivarvancsalad-csalad-az-csalad-markak

You’re Temporarily Blocked

It looks like you were misusing this feature by going too fast. You’ve been temporarily blocked from using it. If you think this doesn’t go against our Community Standards let us know.

Forrás: Lengyel Tamás közösségi oldala

Kép: NLC

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: