Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Maguknak keresték a bajt az okoskodásukkal. Kérték, hát kapták!

Török Zsolt a nyílt beszéd koronázatlan királya most szó szerint alázott. De nem öncélúan. Az MSZP korábbi szóvivője csak reagált Orbánék ostoba propagandájára a végeredmény pedig olyan ütős lett, hogy… jelzők helyett itt az írás változtatás nélkül:

Arról írtak fideszék, hogy ki milyen szép. Mondjuk a felcsúti is értekezett már genetikai okokról. No, de a szépségük?!?

Felrémlett előttem Orbán és Rogán daliás termete, Rezsi Szilárd értelmes arca, Schmidt Mária tekintete, Selmeczi Gabriella mosolya, G. Fodor látványa, …

De erről nem tehetnek. Így született mind. Ahogy én is olyannak, amilyennek.
Ha valami zavar, akkor a divatos “NER-kiegészítők” csak : a magyaroktól lopott pénzből szerzett kastélyok, a milliós pelenkázó hátizsák, az 5-10 milliós órák, a 20-30 milliós karkötők, a százmilliós hétvégi házikók, balatoni nyaralók, a milliárdos luxus repülők, a milliárdos yachtok.

Mert ezt mind ellopták a tanároktól, ápolónőktől, a közmunkásoktól, a szociális ágazatban dolgozók tízezreitől, a rendőröktől, a közigazgatásban dolgozóktól, vagy a magyar gyerekektől.

Némelyik NER feleség annyiba kerüt nekünk, magyaroknak, amiből ezrek tanulhatnának ingyen az egyetemen, vagy kaphatna enni sok ezer gyerek egész nyáron is.
Ez zavar.

A kinézetük nem. És még azt sem mondhatjuk, hogy azért Fideszesek, mert tolvajok.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: