Friderikusz Sándor - Fotó: Blogstar
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korábban a Media1 már beszámolt róla, hogy hamarosan visszatér az RTL Klubra Friderikusz Sándor műsora, az Életünk története – sztárpárok utazása című műsora.

Most a csatorna pontos időpontot is közölve bejelentette, hogy az időutazós műsor március 1-jétől lesz látható, méghozzá teljesen új időpontban, hétfő esténként 22 óra 10 perces kezdéssel.

Az RTL Klub elárult néhány nevet is, kik lesznek a műsorban, kiknek az öregedését lehet majd látni a maszk mesterek segítségével.

Vendég lesz a kétszeres világbajnok és négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó Cseh László és természetgyógyász felesége, Diána. Időutazásra vállalkozik Istenes Bence műsorvezető és Csobot Adél énekes-színész. Szembenéz az idő múlásával a Nyerő Párosból is ismert Czutor Zoltán zenész és felesége, Czutor-Kilián Zsanett, és elfogadta a felkérést az említett műsor „nyerő párja”: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra is.

Friderikusz Sándor, az Életünk története házigazdája elmondta: „A műsor szerkesztői alapos előtanulmányokat folytattak: egy-egy meghívott páros kapcsán kutattak szüleik, nagyszüleik múltjában, igénybe vették genetikai szakemberek tudását, hogy a lehető legreálisabban állítsák elő azt az arcot, azt a külsőt, amilyenné nagy valószínűség szerint 20-40 évvel később válhatnak vendégeink.”

Nyári Gábor, a műsor kreatív producere úgy fogalmazott: „Az Életünk történetének második évada is ugyanolyan mély, már-már mágikus erejű kalandot kínál, mint az első. Az epizódokban bemutatott párosok fiatal, vagy a középkoruk elején járó emberek. Kapcsolatuk felívelő vagy kiegyensúlyozott szakaszban van, ugyanakkor nem mentes a problémáktól. A jövő: rejtély.

Friderikusz Sándor és maszkmesterek munkája nyomán azonban átélhetik azt, ami csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással, az egyéni és közös élet végének lírájával”.

Forrás: Media1.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: