Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Olvasom a jobboldali “Demokrata” nevű újság sorait: “Összegzésül, tudományos tényszerűséggel leszögezhető, hogy a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói – finoman szólva – kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek.” És még folytatja.

De persze nem az a fontos, hogy ki írja. Van itt ennél egy sokkal fontosabb dolog.

A szóáradat Szabó Timeával indul. A képviselőasszony kivételesen okos, tisztességes ember. Ahogy minden bizonnyal minden női politikus.
Politikai oldaltól függetlenül. Mert nem ez befolyásolja a szépséget, a nőiességet és a tehetséget. Ahogy a gyerek életét sem befolyásolja, hogy két anyával vagy két apával nő fel.

Egy normális, európai országban legalábbis biztosan nem. Csak már rég nem ilyenben élünk.

Ugyanakkor megértve a nemzeti, keresztény és istentudja milyen oldal fentiekben kifejtett álláspontját, én a helyükben nem érném be ennyivel.

Javasolnám, hogy lassan mérjük meg valamennyi magyar ember orrának hosszát, görbületének rádiuszát, homlokának magasságát, arccsontjai távolságát. Ez lesz a “Nagy Nemzeti Felmérés”.

Végre megtudjuk majd, melyik oldal a szebb. Isteni lesz.

 

Forrás: Gyurcsány Ferenc közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: