Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A tegnapi nap híre volt, hogy a DK-s Neidermüller Péter közbenjárásának köszönhetően a 7. kerületi önkormányzat épületet biztosított a színművészetis diákokból alakult Freeszfe egyesületnek.

Ennek azonban nem mindenki örül. A VII. kerület korábbi képviselője, aki 2018-ban kikapott a szintén DK-s Oláh Lajostól a kerületben szabályos örjöngésbe kezdett annak kapcsán, hogy az önkormányzat segített a Fidesz által vegzált diákoknak.

Az alábbi kirohanást intézte közösségi oldalán:

A kereszténygyűlölő Niedermüller Péter vezetésével a baloldali szörnykoalíció elvette a méltán híres művészeti műhely, a Molnár Antal Zeneiskola elől az iskola számára a korábbi Fidesz-vezetésű önkormányzat által sokszáz millió forintért
felújított erzsébetvárosi épületet a Damjanich utcában.

A Molnár Antal Zeneiskolában tanult valamikor Kocsis Zoltán világhírű zongoraművész és Presser Gábor, a fantasztikus dalokat alkotó LGT alapítója is.

Ahelyett, hogy erzsébetvárosi művészpalánták tanulnának a kifejezetten nekik felújított, az iskola vezetésével közösen megtervezett, kifejezetten zeneiskola számára alkalmas, hangszigetelt helyiségekkel rendelkező iskolában modern, 21. századi körülmények között, most minden jel szerint egy kulturális álarcot viselő baloldali, nyíltan kormányellenes kampányközpont fogja innen harcát vívni az általuk vizionált migránsbarát, szélsőségesen liberális, keresztényellenes világ eljövetele érdekében.

A Fidesz Erzsébetvárosi Szervezete felháborítónak tartja, hogy a baloldal már a látszatra sem adva építi le Erzsébetváros kulturális életét és helyette balos haveroknak játssza át politikai célból az oktatást szolgálni hivatott intézményt.

Ez nem önkormányzás, ez rablás! – zárja kirohanását az Orbán család korábbi ügyvéde.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: