Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem akartam elhinni, de mégis igaznak látszik: Magyarországon az oltáshoz az idős embereket összeterelik és összezsúfolják egy zárt, szűk folyosóra – írja közösségi oldalán Hadházy Ákos független parlamenti képviselő


Eljutott hozzám egy riasztó felvétel, amely állítólag február 5-én készült a kistarcsai kórház oltópontján.

Ma reggel egy jó emberemet elküldtem oda. Zsúfoltságot a kora reggeli órákban nem látott (lehet, hogy ma nem érkezett vakcina, de az is érdekes volt, hogy nem idősek, hanem jórészt erős, fiatal emberek vártak), azonban a felháborító kép helyszínét egyértelműen be tudtuk így azonosítani.

Sajnos az is egyértelmű, hogy a kép már akkor készült, amikor a folyosórészlet oltópontként üzemelt.

Lehet, hogy én csak egy lódoktor vagyok, de annyit én is tudok, hogy egy oltással egy időben fertőződni a vad vírussal egyáltalán nem jelent jót. Sőt, komoly probléma lehet, mert ebben az esetben az oltás akár nehezítheti is a helyzetet.

Nem véletlen, hogy nálunk boldogabb országokban egészen máshogyan készülnek a tömeges oltásokra. Szellős, tágas csarnokokban, vagy autós oltópontokon vakcináznak. Mellékelek ezekről is képeket.

A LEGŐSZINTÉBBEN VÁROM, hogy a kormány VALÓBAN cáfolja meg ezt a képet. Azt, hogy ez a kistarcsai oltóponton készült, sajnos nehezen fogja tudni.

Azonban nagyon fogok örülni, ha bemutatja a tömeges oltásokra alkalmas helyszíneket és részletes terveket, vagyis azt, hogy biztonságos körülmények között vakcináznak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: