Orbán Viktor - Fotó: OV közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma Orbán ledobta a válságkezelés fideszes atombombáját

Nem, nem pénz érkezik a bajba jutott vállalkozásokhoz. Nem 80 százalékos bértámogatás jön, nem a régi életünket kapjuk vissza, nem az országot nyithatjuk ki, hanem a postaládát. Jön a fideszes válságkezelés csodafegyvere: egy újabb nemzeti konzultáció, vagyis egy újabb fideszes adatgyűjtés. Úgy tűnik, nemcsak az ország van bajban, hanem a Fidesz is, Orbán meg úgy döntött, fontosabb a Fideszt megmenteni, mint az országot.

Persze a miniszterelnök ezt máshogy látja. Szerinte a válság ellenére is hatalmas pénz ment a magyar gazdaságba. Szerintem meg csak Mészáros Lőrinc zsebébe, akinek a vagyona a válság alatt 400-ról közel 500 milliárdra nőtt. Orbán szerint a kormány megmentette az összes munkahelyet.

Szerintem meg a komplett vendéglátószektor az összeomlás szélén áll, emberek százezrei maradtak megélhetés nélkül. Orbán gazdasági tanácsadója, az Iparkamara elnöke maga ismerte el: annyi ember ment tönkre, amivel nem tudnak mit kezdeni. Orbán szerint azonban nagyon jól állunk, bár bántja, hogy a csehek jobban állnak.

Ezért igyekszik ellopni tőlük a tudást. Szerintem meg nem a tudást lopja el, és nem tőlük. Ezért állunk csehebbül mindenkinél. Végül azt is mondta, a hatalmas eredmények ellenére igyekszik szerénységet mutatni. Hát persze. Épp úgy, ahogy azt Bástya elvtárs mondta.

Szóval szerénység elvtársak, mert a nemzeti konzultálás nem válságkezelés, mint ahogy a magyar sem hülye attól, hogy a Fidesz annak nézi. Bértámogatást és szabályozott nyitást! Ezt követeli az ország!

#jakabpéter #jobbik

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: